Ники Кънчев се разведе с Биг Брадър

Четвъртото издание на риалити шоуто стартира през септември
29 май 2008 19:41,
73
Ники Кънчев се разведе с Биг Брадър
Снимка: Булфото

За четвърти сезон Биг Брадър ще гледа нас и ние него. Ники Кънчев обаче няма да е водещ на най-успешното риалити предаване, съобщиха от СИА Адвъртайзинг.

Продуцентската компания, която има зад гърба си три издания на Биг Брадър и две на ВИП Бадър, и Нова телевизия са подписали договор за поредното издание на най-успешното риалити, напук на слуховете, че компанията на Слави Трифонов  "Седем осми" ще се заеме с предаването.

Кастингите ще започнат съвсем скоро. Екипът ще обиколи най-големите градове на България, за да намери новите риалити-герои.

Новата къща на Биг Брадър вече се строи, но не в киноцентъра Бояна, както беше досега, а на друго, неизвестно още място.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Стефи преди 15 години
Няма да е същото без Ники Кънчев.Незнам дали ще го гледам освен от любопитство.Най-добре ще е ако той води предаването.Няма да е същото без него.
51
0
 
0
 
! Отговори
Радослава преди 15 години
Ники и да се развеждаш с биг брадър няма нужда отново ще го има.Ти пак ще бъдеш водищ.
50
0
 
0
 
! Отговори
kiki преди 15 години
къщата е в едно село в община елин пелин:)
49
0
 
0
 
! Отговори
Punk преди 15 години
gledat go naj-zadrystenite hora v BG ahahahahah
48
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
ама, какъв кастинг, бе, хора-нали знаем вече победителите-бъдещото дете на Христина и Здравко , а, като се замисля, и Венета Райкова ще прави бебе във Венеция, Азис се разведе с китаеца, ще трябва да ни запознаят с новата му любов-та, дотук май къщата се запълни
47
0
 
0
 
! Отговори
Anti преди 15 години
Slavi otide v Nova i umrq za bg ekrana!
46
0
 
0
 
! Отговори
mil4o преди 15 години
....e някакво тотално изтрещяло предаване. Не разбирам въобще за какво става въпрос, нито какво му е интересното, нито за какво става въпрос, за какво го гледат някакви хора и защо трябва да плащам с някакви смси...?Не разбирам и как едно тъпо предаване може да е уникално събитие, че чак продуцента му да е новина?!Който му харесва да гледа - нито съм го гледал, нито ще го гледам. Също както и сървайвъра, пей с мен, айдъла и целия куп други *** тъпни.Айдъла ми избират български идол. Някакво дете го дават по телевизията и онея двамата малки гейзери го лъжат, че е звезда, идол и т.н. След 20 дена никой нито ще те познае на улицата, какви звезди, албуми, 5лв...?Явно сега в БГ е периода на тъпите риалитита, които вече по света никой не гледа и продуцентите яко прибират пари от тая безинтересна и евтина на запад телевизия.То като цяло според мен българската телевизия е адски *** и аматьорска, да не говорим за лицата в нея....
45
0
 
0
 
! Отговори
James Marsden преди 15 години
На мен предаването ми харесва, а без мазния Ники Кънчев, който навсякъде ни го бутат в лицето ще ми харесва даже повече. На хора като Гала, Ники Кънчев, Ани Цолова, Ани Салич, Гена Трайкова, Миглена Ангелова и Венелин Петков им мина времето. Такива звезди вече не иска публиката. Да се махат. Трябва по-хубави лица да гледаме.
44
0
 
0
 
! Отговори
фенка преди 15 години
само псувате предаването, но като почне всички ще лепнете за телевизора и само за това ще се говори. предаването е суперуспешно,защото осмива обществото като цяло. на мен лично 1-я и 3-я сезон ми бяха интересни. 2-я беше малко лигав. факт е, обаче, че всичко,което се случва вътре е отражение на обществото, в което живеем. а ники наистина е интелигентен, но всеки си гледа и интереса, какво толкова.
43
0
 
0
 
! Отговори
goliam kyr преди 15 години
Къде са кадърните водещи? Кой изобщо позволи на некадърници като Гала (Гала, ако четеш Ася те направи звезда и тя е по-хубава и талантлива от теб), Ники Кънчев, Ана Золова, Ани Салич, Гена Трайкова, Миглена Ангелова, Венелин Петков? Кой пробутва подобни "същества" в телевизиите? През 90-те хората бяха истински хора журналистите по телевизията. От сегашните само водещите на Пей с мен стават и Слави, въпреки, че и той се изчерпа. Но поне се понася, за разлика от гореизброените псевзоводещи.
42
0
 
0
 
! Отговори
traktor преди 15 години
mai ima problem s dumata " " za6toto na mn hora ne im izliza qvo i moqta nqma da q pokaje.
41
0
 
0
 
! Отговори
mmmariq преди 15 години
mi.
40
0
 
0
 
! Отговори
sa6o преди 15 години
ne mi ...
39
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 15 години
ne mi ...
38
0
 
0
 
! Отговори
lukanov преди 15 години
lukanov lukanov
37
0
 
0
 
! Отговори
Jokera преди 15 години
nabutai v edna kwu6ta slu4aini xora dai im stimul za 200lv ostavi gi sami da si zarabotqt xranata zemi si pukanki i gledai seir
36
0
 
0
 
! Отговори
катевски преди 15 години
не използвайте сайта само за да си кажете че не харесвате българия българите в този вид и самия си живот.това е едно предаване което може, при умело продуциране да покаже и коментира някои недостатъци на обществото ни и да осмее определен вид хора.вярно че в последните си издания продуцентите не улучиха мярката и тематиката, но този път щом имат смелост и пари да инвестират да пробват. но ако зрителите на втората седмица загубят интерес това си е техен проблем.оставете ги да пробват може и да направят нещо с мярка и качества.пример за това е компанията на слави трифонов който наложи мнението си за това как да прави шоу и сега се оправдава с несполуката на "Пей с мен". просто не улучи с това че на българите ни писна от преекспонирани шоута и искаме нещо истинско и не толкова надуто и претенциозно. андрей и иван също взеха да прекаляват и като минат мярката някой ден също ще ги изритат и оплюват ......всяко нещо с времето и хората си
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
e koi gi gleda ta e nai uspr6noto ?
34
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Ще си скапат шоуто.Слави ще сложи за водещ онова ърво Камен Во - и край!!!Никой няма да гледа Биг Брадър! Колко жалко само!!!!:((((((
33
0
 
0
 
! Отговори
Al преди 15 години
Все ми е тая...